Powered by Blogger.

Tuesday, October 29, 2019

“Saya Dah Cibuk Muka Dan Samak” – Nabila Huda


Aktres Nabila Huda mencuri perhatian apabila berkongsi foto bersama seekor anjing daripada baka Husky Siberia.

Menerusi laman sosial Instagram miliknya, Nabila yang kini sedang bercuti di News Zealand memuat naik swafoto tersebut beberapa jam yang lalu.

“Hello Everybody! (Relax, saya dah cibuk muka saya dan samak)” tulisnya menerusi ruangan kapsyen.

Namun, kapsyen yang ditulis pelakon itu nampaknya mengundang reaksi rakan-rakan selebriti dan wargamaya apabila ia seolah-olah memerli sesetengah golongan yang suka menjatuh hukum dan membuat tuduhan melulu.

“Tak samak pun it’s your choices babe,” komen pereka fesyen Syomir Izwa.

“Zaman sekarang ni memang nak kena explain di ruangan kapsyen,” ujar seorang wargamaya.

“Bapak besaq siot! Sekali dia ngap muka aku, terus jadi ayam tandoori,” usik pelakon Sharnaaz Ahmad.

“Okay setakat tujuh minit lepas gambar dimuat naik, ruangan komen masih lagi terkawal dan bersih,” kata seorang wargamaya.

Malah, menerusi ruangan balas, Nabila sempat menjelaskan alasan dia memberikan kapsyen sebegitu supaya wargamaya faham sebelum membuat sebarang spekulasi.

Nabila bersama keluarganya bercuti di New Zealand sejak 16 Oktober lalu dan mengembara mengelilingi negara itu menggunakan karavan.

Foto tersebut sehingga kini telah menerima hampir 30,000 tanda suka. - Astro Gempak