Powered by Blogger.

Tuesday, October 30, 2018

"Islam Mengajar Kita Berbijak Belanja, Bukan Bijak Menunjuk" - Lana Nodin


Pelakon Lana Nodin mengakui bersyukur kandungannya keduannya semakin sihat selepas mendapatkan rawatan di hospital baru-baru ini.

Menerusi entri di Instagram (IG), Lana menjelaskan kandungannya pada kali ini lebih aktif berbanding mengandungkan anak petamanya, Gia Quinn Mckinzie.

"Alhamdullilah, selepas check up semalam, kandungan Lana keadaan sangat sihat plus memang kali ni sangat-sangat aktif.

"Main volleyball kot dalam perut mummy haha. Anyway ni la Dr. Zana yang akan menyambut kelahiran anak kedua saya. She is very good and very nice person.

"Siapa bercadang nak bersalin nanti, bersalin la dekat @rampaiputeri because why??? Huh sangat-sangat jimat dengan package #serintypackage.

"Kalau tak percaya, just cuci je mata kat ig diaorang. Tengok apa yang mereka tawarkan.

"Rugi membazir duit kalau boleh jimat kita jimat. Islam mengajar kita berbijak belanja bukan bijak menunjuk. Oppss siapa makan cili terasa pedas," tulisnya.

Rata-rata mendoakan agar Lana dan kandungannya sentiasa sihat dan dia mendapat rehat secukunya ketika hamil.

Lana dan Daud mula mendirikan rumah tangga pada tahun 2015 dan dikurniakan seorang cahaya mata perempuan yang diberi nama Gia Quinn Mckinzie. - Astro Gempak